Een veilige plek voor al jouw vragen over de administratie

Sterpo Support Club

Hoi, ik ben Patricia, boekhouder én ondernemer, net zoals jij. 

Ondernemen is voor mij een van de beste keuzes ooit geweest. Maar ik begrijp ook maar al te goed hoe overweldigend het kan zijn. Er komt zoveel bij kijken en je moet kennis hebben van de meest uiteenlopende zaken.

En als er iets is waar je als ondernemer simpelweg niet aan ontkomt, dan is het wel de administratie.

Niet alleen omdat het bijhouden van financiële gegevens wettelijk verplicht is, maar ook omdat het de basis van je onderneming is. Het helpt je bij het nemen van strategische beslissingen en het laten groeien van jouw onderneming. 

Inmiddels help ik met mijn administratiekantoor al meer dan 6 jaar ondernemers met alles op het gebied van administratie en belastingaangiftes. Ik geloof dat alle ondernemers een gedeelte van de administratie prima zelf kunnen doen. En ik help ze met de rest.

Want laten we eerlijk zijn, je kunt simpelweg niet alles weten. Je bent geen belastingexpert, en dat is helemaal oké. Daarvoor kun je ondersteuning inschakelen. Maar in de praktijk zie ik dat veel ondernemers aarzelen om de hulp van een boekhouder in te schakelen.

En dat is jammer, want je zou niet de eerste zijn waarbij achteraf zaken gecorrigeerd moeten worden.
Soms zelfs van meerdere jaren. 

En iedere keer als ik bezig ben met zo’n administratie, vraag ik mezelf af: “Wat kan ik doen om dit te voorkomen? Hoe kan ik de drempel om hulp te vragen verlagen? Waarmee kan ik (startende) ondernemers nu echt helpen?” 

En zo is de Sterpo Support Club ontstaan. 

Heb je het gevoel dat je…

urenlang op alle mogelijke manieren zoekt naar de antwoorden op jouw vragen over de administratie, maar geen duidelijk antwoord vindt?

aan het einde van elke week nog zoveel dingen op je to-do lijst hebt staan die je moet doen of afwerken, waardoor de administratie blijft liggen?

veel te veel tijd kwijt bent aan jouw administratie? 

er alleen voor staat zonder mensen om je heen die begrijpen hoe het is om te ondernemen?

En wil je graag…

gewoon een plek waar je veilig jouw vragen kan stellen over de boekhouding?

duidelijke antwoorden van iemand met jarenlange ervaring als boekhouder? 

onderdeel zijn van een groep gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde doormaken als jij? 

gemotiveerd worden om in actie te komen en blijven?

Dan is de Sterpo Support Club wat je zoekt

Een online community waar je gelijkgestemden leert kennen en waar je terecht kan met al jouw vragen over de boekhouding. 

Wekelijks tips over hoe dingen sneller, makkelijker en beter kunnen.

Iedere 2 weken een samenwerksessie. 1 uur lang gaan we “samen” aan de slag met de administratie. 

De mogelijkheid om al jouw vragen te stellen tijdens de maandelijkse live Q&A.

Ieder kwartaal een gezellig online netwerkborrel. Gewoon lekker vanaf de bank in je huispak.  

nog even voorstellen

Hoi, ik ben Patricia!

Met mijn administratiekantoor Sterpo Support help ik sinds 2017 ondernemers met alles op het gebied van administratie en belastingaangiftes. 

Bijna 20 jaar heb ik in loondienst gewerkt. Ik had een eigen huis, leuk werk en een prima salaris. Voor de buitenwereld had ik het prima voor elkaar. 

Maar mijn wens om te gaan ondernemen werd sterker en sterker. Iets met administratie en ondersteunen. Ondernemers helpen slimmer te werken in plaats van harder. Ik zag zoveel mogelijkheden.

Maar ik kon toch niet alle zekerheid zomaar overboord gooien?
Toch?

Maar als ik eenmaal overtuigd ben van een idee, iets waar ik echt in geloof, ga ik er volledig voor. Ik wil later niet terugkijken en spijt hebben omdat ik het niet heb geprobeerd.

En dat heb ik nu opnieuw met de Sterpo Support Club. Ik wil een plek creëren waar je terecht kunt met al jouw vragen over de administratie. Een plek waar je jouw kennis en ervaringen kunt delen met gelijkgestemde ondernemers. Een plek waar je jouw successen kunt vieren. 

Want samen kom je echter verder dan alleen. 

Heb je een vraag? Check of je antwoord hierbij staat

Veelgestelde vragen

Kan ik al mijn vragen stellen?

Jazeker, maar als je echt advies of een berekening op maat nodig hebt , dan vraag ik je een adviesgesprek te plannen (tegen gereduceerd tarief). 

Hoe snel krijg ik antwoord op mijn vragen?

Ik streef ernaar om de vragen die in de community gesteld op werkdagen worden binnen 24 uur te beantwoorden. Lukt dat niet om welke reden dan ook. Dan laat ik dit ook weten. 

Met welke boekhoudprogramma's werk je?

Ik werk voornamelijk met Moneybird, e-Boekhouden.nl, Snelstart en Exact Online.

Hoeveel kost de Sterpo Support Club?

De maandelijkse kosten bedragen € 17,50 exclusief btw. De eerste maand betaal je via iDeal. De volgende maanden worden automatisch geïncaseerd. Uiteraard ontvang je hiervoor elke maand een factuur. 

Zit ik vast aan een jaarabonnement?

Nee, zeker niet. Je kan iedere maand opzeggen. 

Wat als ik niet bij de Q&A aanwezig kan zijn?

Geen probleem. De Q&A wordt opgenomen, dus je hoeft echt niet bij elke sessie live aanwezig te zijn. Je kunt jouw vragen vantevoren insturen en de antwoorden later terugkijken. 

Wanneer vinden de sessies plaats?

De helft van de sessies zijn overdag op werkdagen, maar er zullen ook sessies in het weekend zijn of in de avonduren. Ik wissel de dagen en tijdstippen met opzet af om iedereen de kans te geven om een keer aan te sluiten. In de community vind je de agenda met de sessies die gepland zijn. 

referenties

Wat anderen over ons zeggen:

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip & Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird. Ik zal volgend jaarook mijn aangifte aan haar uitbesteden. Echt een aanrader dus!

Daniela Previti

Daniela Previti Coaching