uitbesteden

administratie

Ga niet harder werken, maar slimmer. 

Geld verdienen met dát wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent. De uitdaging, vrijheid, flexibiliteit, werken op jouw manier. Dat is precies waarom jij ondernemer bent geworden.

Je neemt jouw onderneming serieus en gaat er helemaal voor. Je haalt leuke opdrachten binnen en je agenda wordt voller en voller. Maar je to do lijst wordt ook langer en langer.

Logisch, want je bent je eigen manager, boekhouder, marketeer, schrijver, grafisch ontwerper, verkoper en customer service. En dan hebben we het nog niet gehad over het terugkijken van dat interessante webinar of het eindelijk afmaken van die online cursus. 

 Je merkt dat je steeds meer tijd kwijt bent aan randzaken die wel belangrijk zijn, maar niet direct geld opleveren, zoals de administratie. 

Je weet dat de administratie erbij hoort en je komt zelf al een heel eind. Maar er komt steeds meer bij kijken en je komt er niet altijd helemaal uit.

Jouw lijst met dingen die je moet uitzoeken, wordt alleen maar langer in plaats van korter. En wanneer je online een antwoord probeert te vinden, lijkt het wel of iedereen elkaar tegenspreekt. En dat zorgt voor twijfels en onrust.

Het kost je allemaal veel meer tijd en energie dan je zou willen. Tijd die je liever aan andere dingen wilt besteden. Zoals werken AAN je onderneming. Maar ook aan je gezin, vrienden, familie en sporten.

herken je dit?

 

N

je vraagt je af of je die ene factuur wel goed hebt verwerkt.

N

of er geen fouten in je boekhouding zijn geslopen.

N

of je geen belastingvoordelen laat liggen.

N

of het wel slim is om nu die grote investering te doen.

N

of je niet te veel geld uit jouw onderneming hebt gehaald.

N

of je niets over het hoofd hebt gezien.

Herkenbaar?

Is het dan niet tijd om slimmer te gaan werken?  Want nog harder gaan werken is geen oplossing. Zeker niet voor de lange termijn.

Jij bent ontzettend goed in jouw werk, maar dat maakt je nog geen expert op het gebied van belastingzaken. En dat hoeft ook helemaal niet. Je hoeft niet alles zelf te doen. 

Laat mij jou helpen. Ik ben gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor eenmanszaken. Al meer dan 5 jaar help ik dagelijks ondernemers met het leuker én makkelijker maken van de boekhouding. 

Want hoe fijn zou het zijn als je weet dat alles goed geregeld is. Dat jouw cijfers kloppen en je nooit meer last hebt van aangifte stress. Dat je weet waar je staat en hoe goed je het doet. Of juist weet waar jouw kansen liggen. Maar ook dat je gewoon ergens terecht kan met jouw vragen. 

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van jouw boekhouding gaat je tijd, rust en gemak opleveren. Gegarandeerd. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op. 

Hoi, Ik ben

patricia

Ik help ondernemers met alles op het gebied van administraties en belastingaangiftes. 

En daarbij kijk ik niet alleen naar de cijfers, maar ook hoe dingen sneller, makkelijker en beter kunnen. Want waarom zou je het zelf doen, als het automatisch kan? 

Wat anderen over mij zeggen

“aan iedere zelfstandig ondernemer die met moneybird werkt, beveel ik je aan”

In de 5e maand van het huidige boekjaar ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken. 

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten.

En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan. 

 

jimmy fenten
jife projects

“geen vraag is te veel”

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip & Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird. Ik zal volgend jaar ook mijn aangifte aan haar uitbesteden. Echt een aanrader dus!

 

Daniela Previti
Daniela Previti Coaching