kies voor meer tijd, rust en gemak

Administratie

Geld verdienen met dát wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent.

De uitdaging, vrijheid, flexibiliteit, werken op jouw manier. Dat is precies waarom jij ondernemer bent geworden.

Je neemt jouw onderneming serieus en gaat er helemaal voor. Je haalt leuke opdrachten binnen en je agenda wordt voller en voller. Maar je to do lijst wordt ook langer en langer.

Je merkt dat je steeds meer tijd kwijt bent aan randzaken die wel belangrijk zijn, maar niet direct geld opleveren, zoals de administratie.

Je weet dat de administratie erbij hoort en je komt zelf al een heel eind. Maar er komt steeds meer bij kijken en je komt er niet altijd helemaal uit. En dat zorgt voor twijfels en onrust.

Het kost je allemaal veel meer tijd en energie dan je zou willen. Tijd die je liever aan andere dingen wilt besteden. Zoals werken AAN je onderneming. Maar ook aan je gezin, vrienden, familie en sporten.

Herkenbaar? Is het dan niet tijd om slimmer te gaan werken? Want nog harder gaan werken is geen oplossing. Zeker niet voor de lange termijn.

Jij bent ontzettend goed in jouw werk, maar dat maakt je nog geen expert op het gebied van belastingzaken. En dat hoeft ook helemaal niet. Je hoeft niet alles zelf te doen.

Wij zijn gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor eenmanszaken. Al meer dan 6 jaar helpen we dagelijks ondernemers met het leuker én makkelijker maken van de boekhouding.

Want hoe fijn zou het zijn als je weet dat alles goed geregeld is. Dat jouw cijfers kloppen en je nooit meer last hebt van aangifte stress. Maar ook dat je gewoon ergens terecht kan met jouw vragen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

(gedeeltelijk) uitbesteden van de administratie

Tarief

Op basis van jouw situatie en wensen maken we een offerte op maat voor je.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten.

Ook kun je ons inzetten voor eenmalige opdrachten op basis van uurtarief.

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Als startend ondernemer had ik eigenlijk geen idee wat ik nou precies met mijn administratie aanmoest. Patricia heeft me fantastisch geholpen door overzicht en inzicht aan te brengen in mijn administratie.

Ik begrijp mijn administratie nu veel beter en dat geeft me veel rust en duidelijkheid.

Daarnaast vind ik de communicatie heel prettig verlopen en krijg ik super snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen!

Freke Bakkers

Freke Bakkers

In de 5e maand van het huidige boekjaar ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken.

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten. En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan.

Jimmy Fenten

Jife Projects

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip-en-Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird.
Ik zal volgend jaar ook mijn aangifte aan haar uitbesteden.

Echt een aanrader dus!

Daniela Previti

Daniela Previti Coaching

Patricia heeft mij supergoed geholpen met mijn zonnepanelen/btw-aangifte puzzel. Ik was zelf begonnen met de informatie van de Belastingdienst, maar daarin vastgelopen en geen idee wat ik nu precies moest doen.

Patricia neemt de tijd voor je om mee te kijken, je vragen te beantwoorden én ze legt uit waarom je bepaalde informatie nodig hebt en wat je ermee moet doen, zodat je zelf ook snapt wat je aan het doen bent en het in de toekomst ook zelf kan doen.

Superblij dat ze mij hiermee geholpen heeft en dat ik zonder stress mijn btw-aangifte kon versturen.

Mariska Roestenburg

Let’s Organize Work