haal het maximale uit jouw boekhoudprogramma

Moneybird Support Sessie

Je doet veel van je administratie zelf, maar soms kom je er niet helemaal uit en heb je gewoon behoefte aan iemand die even meekijkt. Iemand die gewoon even checkt of alles goed staat. En aangeeft wat er beter kan. Of makkelijker. 

Maar je wilt niet vastzitten aan een abonnement of andere verplichtingen. Dus probeer je het zelf nog maar even uit te zoeken. 

Maar eigenlijk ben je helemaal klaar met eindeloos googelen naar de antwoorden op jouw vragen.  

Daarom bied ik de Moneybird support sessie aan. 

Tijdens deze sessie staat jouw vraag centraal. Of het nu gaat om het oplossen van een specifiek probleem, het optimaliseren van je boekhoudproces of het begrijpen van bepaalde functies in Moneybird, ik help je graag verder.

Ik ken Moneybird door en door. En ik ben niet alleen vertrouwd met de software zelf, maar ook met de geldende regels en richtlijnen voor een kloppende boekhouding. Na de sessie heb je een duidelijk en begrijpelijk antwoord, waarmee je direct verder kunt.

En als ik je niet kan helpen, dan geef ik dit vooraf aan en krijg je gewoon je geld terug. 

Geen gedoe, geen onzekerheden en geen verdere verplichtingen. Alleen persoonlijke ondersteuning op maat.

Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over jouw administratie en boek vandaag nog een Moneybird support sessie.

moneybird support sessie

Tarief

referenties

Wat anderen over ons zeggen:

In de 5e maand van het huidige boekjaar ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem (Moneybird) en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken.

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten. En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan.

Jimmy Fenten

Jife Projects