haal het maximale uit jouw boekhoudprogramma

Moneybird Support Sessie

Je doet veel van je administratie zelf, maar soms kom je er niet helemaal uit en heb je gewoon behoefte aan iemand die even meekijkt. Iemand die gewoon even checkt of alles goed staat. En aangeeft wat er beter kan. Of makkelijker.

Maar je wilt niet vastzitten aan een abonnement of andere verplichtingen. Dus probeer je het zelf nog maar even uit te zoeken.

Maar eigenlijk ben je helemaal klaar met eindeloos googelen naar de antwoorden op jouw vragen.

Daarom bied ik de Moneybird support sessie aan.

Tijdens deze sessie staat jouw vraag centraal. Of het nu gaat om het oplossen van een specifiek probleem, het optimaliseren van je boekhoudproces of het begrijpen van bepaalde functies in Moneybird, ik help je graag verder.

Ik ken Moneybird door en door. En ik ben niet alleen vertrouwd met de software zelf, maar ook met de geldende regels en richtlijnen voor een kloppende boekhouding. Na de sessie heb je een duidelijk en begrijpelijk antwoord, waarmee je direct verder kunt.

En als ik je niet kan helpen, dan geef ik dit vooraf aan en krijg je gewoon je geld terug.

Geen gedoe, geen onzekerheden en geen verdere verplichtingen. Alleen persoonlijke ondersteuning op maat.

Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over jouw administratie en boek vandaag nog een Moneybird support sessie.

moneybird support sessie

Tarief

Stap voor stap

Hoe het werkt

Hoe werkt een online support sessie nou? En wat moet jij hiervoor doen?

Dat wordt hieronder stap voor stap beschreven.

01

Vraag?

Je hebt een vraag over Moneybird waar je alleen niet uit komt en ook Google kan je niet verder helpen. 

02

Planning

Je plant een support sessie van 45 minuten met mij in via bovenstaande link, zodat je al je vragen kunt stellen.

Kies een datum en een tijd die voor jou het beste uitkomt en je krijgt via de mail een bevestiging met een betalingslink en de link voor Zoom.

03

Sessie

Tijdens de online support sessie staat jouw vraag centraal en zal ik deze zo goed mogelijk beantwoorden.

04

Opgelost!

Na de sessie heb jij een duidelijk antwoord op je vraag en kun je direct verder. 

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

In de 5e maand van het huidige boekjaar ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken.

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten. En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan.

Jimmy Fenten

Jife Projects

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip-en-Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird.
Ik zal volgend jaar ook mijn aangifte aan haar uitbesteden.

Echt een aanrader dus!

Daniela Previti

Daniela Previti Coaching

Als startend ondernemer had ik eigenlijk geen idee wat ik nou precies met mijn administratie aanmoest. Patricia heeft me fantastisch geholpen door overzicht en inzicht aan te brengen in mijn administratie.

Ik begrijp mijn administratie nu veel beter en dat geeft me veel rust en duidelijkheid.

Daarnaast vind ik de communicatie heel prettig verlopen en krijg ik super snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen!

Freke Bakkers

Freke Bakkers

Patricia heeft mij supergoed geholpen met mijn zonnepanelen/btw-aangifte puzzel. Ik was zelf begonnen met de informatie van de Belastingdienst, maar daarin vastgelopen en geen idee wat ik nu precies moest doen.

Patricia neemt de tijd voor je om mee te kijken, je vragen te beantwoorden én ze legt uit waarom je bepaalde informatie nodig hebt en wat je ermee moet doen, zodat je zelf ook snapt wat je aan het doen bent en het in de toekomst ook zelf kan doen.

Superblij dat ze mij hiermee geholpen heeft en dat ik zonder stress mijn btw-aangifte kon versturen.

Mariska Roestenburg

Let’s Organize Work