Sterpo Top  

 Jij bent een ondernemer met een eenmanszaak en wilt jouw administratie uitbesteden. Omdat je er zelf geen tijd voor hebt. Of omdat je er gewoon geen energie van krijgt. 

Sterpo Top is het perfecte pakket voor jou. Iedere week verwerken wij jouw administratie, zodat deze altijd up-to-date is. Daarnaast geven we je op basis van jouw administratie tips en adviezen, zodat je geen enkel fiscaal voordeel laat liggen.   

Ook verzorgen wij jouw fiscale aangiftes en zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen over je administratie.

Zo heb jij jouw administratie top geregeld!

 

R

Administratie

Iedere week werken wij jouw administratie bij, zodat jij altijd een administratie hebt die helemaal up-to-date is. 

R

BTW

Ieder kwartaal zetten wij de aangifte omzetbelasting voor je klaar in het Sterpo Portal. Na jouw goedkeuring dienen wij deze aangifte in.

R

Jaarafsluiting

Ieder jaar zorgen wij ervoor dat het boekjaar helemaal correct wordt verwerkt en afgesloten. Ook daar heb je geen omkijken naar.  

R

Inkomstenbelasting

Ieder jaar verzorgen wij jouw aangifte inkomstenbelasting. We plannen altijd een (online) gesprek om de aangifte volledig door te nemen, zodat nog meer inzicht in jouw cijfers krijgt. 

R

Support

Wij geven jou gevraagd en ongevraagd advies over jouw boekhouding. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor jouw vragen. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een antwoord (maar vaak al sneller). 

vanaf

€ 150

per maand

Alle tarieven zijn aangegeven in euro en exclusief btw.

Jij houdt niet van verrassingen achteraf? Wij ook niet.
Daarom werken we met een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de administratie. Het precieze bedrag stemmen we vooraf af. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. 

Ook bij complexe vraagstellingen en/of werkzaamheden die niet in de pakketprijs zijn inbegrepen overleggen wij altijd vooraf met jou wat de te verwachte kosten zijn. 

De kosten voor een administratiepakket zijn niet inbegrepen in de pakketprijs. We raden je aan om hiervoor zelf een abonnement af te sluiten, zodat jij altijd de baas blijft over jouw eigen boekhouding.

Twijfel je over welk boekhoudprogramma voor jou het beste is? Wij denken graag met je mee. Wij hebben ruime ervaring met verschillende systemen en zijn hierdoor op de hoogte van de voor- en nadelen van deze pakketten. 

 

 

Overige diensten en tarieven

Aangifte inkomstenbelasting fiscaal partner

(geen ondernemer)

€ 50
per aangifte

Aangifte ICP

€ 15

per aangifte

salarisadministratie

Inclusief aangifte loonheffingen. 

€ 25

per medewerker/per maand