Over mij

hallo!

Ik ben Patricia Oostvogels en ik ben zo iemand die wel graag met de administratie bezig is. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik inmiddels mijn eigen administratiekantoor heb. Ik vertel je graag waarom. 

Ik heb jaren bij bedrijven gewerkt waar vooral de dagelijkse werkzaamheden centraal stonden. 1x per jaar kreeg de baas van de boekhouder te horen wat hij had verdiend en hoeveel belasting hij moest betalen. Baas een week chagrijnig en daarna ging iedereen weer over tot de orde van de dag. 

 Ik vond dat lang heel normaal. Maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Terugkijken naar wat is geweest heeft niet zoveel zin. Dat kan je toch niet meer veranderen. Je wilt weten hoe je er NU voorstaat, zodat je straks niet voor verrassingen staat. 

Ben jij ZZP’er of klein MKB’er en denk je nu dat dit niet voor jou is weggelegd? Dan heb je het mis. Ik wil juist jou helpen met het opzetten en bijhouden van een goede administratie. Door te kiezen voor een goed administratiepakket in combinatie met de juiste ondersteuning, krijg je inzicht in de administratie en grip op jouw cijfers.

En misschien ga jij het dan nog leuk vinden ook.
Nou ja, in ieder geval minder erg. 

werkwijze

Samen gaan we op zoek naar een samenwerking die werkt en waar we allebei blij van worden.

1. kennis maken

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat jij het allerliefste zou willen met jouw onderneming.
Of je voldoende inzicht in jouw cijfers hebt.
Welke tijd en energie je aan jouw boekhouding kan en wilt besteden (en dat is voor iedereen anders).
Welk programma je gebruikt of wilt gaan gebruiken?
En wat ik voor jou kan betekenen.

Geen zorgen! Dit gesprek is 100% gratis en geheel vrijblijvend.

2. afspraken

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de kosten vind ik erg belangrijk. Geen klant is hetzelfde. Daarom maak ik altijd op basis van het kennismakings-gesprek een aanbod op maat. Ik werk daarbij vaak met vaste tarieven per maand of per jaar.
Liever afrekenen per uur? Ook dat is geen probleem.

3. aan de slag

Is alles helemaal duidelijk en akkoord? Dan ga ik voor je aan de slag! Net zo lang tot alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en afgerond. Ik houd je op de hoogte, leg alles in gewone mensentaal uit en je kunt altijd bij me terecht voor vragen. Ook buiten kantoortijden.  

WhatsApp

076-2045464