online

moneybird support sessie

Klaar met eindeloos googelen naar antwoorden op jouw vragen over Moneybird?

Je doet veel van je administratie zelf, maar soms kom je er niet helemaal uit en heb je gewoon behoefte aan iemand die even meekijkt. Iemand die Moneybird van binnen en van buiten kent en ook nog eens volledig op de hoogte is van alle belastingregels die op jou van toepassing zijn. 

Maar je wilt niet vastzitten aan een abonnement of andere verplichtingen. 

Daarom bied ik een unieke mogelijkheid: boek vandaag nog een Moneybird support sessie en ontvang de persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt.

Tijdens deze sessie staat jouw vraag centraal. Of het nu gaat om het oplossen van een specifiek probleem, het optimaliseren van je boekhoudproces of het begrijpen van bepaalde functies in Moneybird, ik help je graag verder. 

Ik ken Moneybird door en door. En ik ben niet alleen vertrouwd met de software zelf, maar ook met de geldende regels en richtlijnen voor een solide boekhouding. Je kunt erop vertrouwen dat je na de sessie een duidelijk en begrijpelijk antwoord hebt, waarmee je direct verder kunt. Geen gedoe, geen onzekerheden en geen verdere verplichtingen. Alleen heldere ondersteuning op maat. 

Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over jouw administratie en boek vandaag nog een Moneybird support sessie. 

 

Hoe werkt het?

support sessie boeken

N

Kies een beschikbaar tijdstip

Check de online agenda hieronder en selecteer een beschikbaar tijdstip. Overdag, ’s avonds of op zaterdagochtend. Wat jou het beste uitkomt.

N

Bevestig jouw sessie

Na het selecteren van een tijdstip, wordt je doorgeleid naar de betaalpagina waar je de sessie kunt betalen. De afspraak is pas definitief na ontvangst van de betaling.

N

Vul het afspraakformulier in

Na de bevestiging van jouw sessie ontvang je een vragenformulier. Ik wil je vragen om uiterlijk 24 uur voor je sessie het formulier in te vullen met je specifieke vraag over jouw administratie in Moneybird. Op deze manier kunnen we het maximale uit de sessie halen. 

N

online moneybird support sessie

Na de bevestiging van jouw sessie ontvang je ook een boekingsbevestiging met een Zoom link. Met deze link krijg je toegang tot de sessie. Log 5 minuten voor aanvang alvast in, zodat we op tijd kunnen beginnen. 

online

agenda

Hoi, Ik ben

patricia

Ik help ondernemers met alles op het gebied van administraties en belastingaangiftes. 

En daarbij kijk ik niet alleen naar de cijfers, maar ook hoe dingen sneller, makkelijker en beter kunnen. Want waarom zou je het zelf doen, als het automatisch kan? 

Wat anderen over mij zeggen

“aan iedere zelfstandig ondernemer die met moneybird werkt, beveel ik je aan”

In de 5e maand van het huidige boekjaar ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken. 

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten.

En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan. 

 

jimmy fenten
jife projects

“geen vraag is te veel”

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip & Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird. Ik zal volgend jaar ook mijn aangifte aan haar uitbesteden. Echt een aanrader dus!

 

Daniela Previti
Daniela Previti Coaching