Automatisering

automatiseren

Misschien vraag je je af waarom je (meer) zou moeten automatiseren. Het gaat toch prima zo?
Alleen heb je wel het gevoel dat je steeds tijd te kort komt. Of dat je liever met andere dingen bezig wil zijn.

De truc is om slimmer te gaan werken in plaats van harder. Het automatiseren van de administratie kan jou zeker helpen tijd te besparen.

Maar welke boekhoudpakket is nu de beste keuze? Daarmee kan Sterpo Support je helpen. Ik heb inmiddels ervaring met diverse administratiepakketten. Hierdoor ken ik de voor- en nadelen van de software en kan jou helpen de beste keuze te maken voor jouw onderneming.

inrichting

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een bepaald boekhoudpakket, wil je het natuurlijk zo snel mogelijk gaan gebruiken.

Maar te snel starten kan veel frustratie opleveren als je het pakket niet goed hebt ingericht. Of als je eigenlijk niet zo goed weet hoe je het moet gebruiken. Met het risico dat je het pakket al snel weer aan de kant gooit.

Ook daarmee kan Sterpo Support jou helpen. Ik kan het systeem volledig voor je inrichten, zodat je wel meteen aan de slag kunt. 

Tevens kan ik je training geven over hoe het systeem werkt, zodat je het optimaal kunt gebruiken.  

 

MONEYBIRD

Ik werk met verschillende boekhoudpakketten, maar natuurlijk heb ik stiekem ook een favoriet: Moneybird. 

Moneybird is compleet, goed te koppelen aan bijvoorbeeld een webshop en is ontzettend gebruiksvriendelijk voor de ondernemer. Ook als je niet zoveel hebt met boekhouden.  Wil je weten of Moneybird ook voor jou geschikt is?
Neem dan contact met me op.

 Wil je Moneybird 120 dagen gratis proberen?
Klik dan op onderstaande link.

sterpo support heeft ervaring met onderstaande boekhoudpakketten

Meer info?